Cara Daftar Skrill

Salam sejahtera kepada semua pembaca.

Apa khabar? semoga semua sihat walafiat. Dah lama saya tak update blog saya ni, maklumlah sibuk sangat dengan tugas hakiki saya. Kerja klik iklan ni saya buat secara sambilan je setiap hari, biasa selepas makan malam saya akan luangkan masa selama 30 minit untuk klik iklan.

Baiklah hari ni saya nak tunjukkan pada semua cara daftar Skrill. Harap semua dah maklum yang akaun Payza tidak lagi boleh digunakan untuk mengeluarkan duit upah klik iklan sebab websitenya telahpun di ban oleh kerajaan Amerika Syarikat. Apa sebabnya, wallahualam..

Cara Daftar Akaun Skrill

1. Mula2 klik DAFTAR SKRILL (KLIK LINK INI) untuk mula daftar Skrill

2. Klik Open A Free Account

3. Isikan email anda, dan password.

4. Kemudian masukkan first name (nama pertama anda) dan surname (nama bapa anda), tarikh lahir, currency- Malaysia, i use MYR, isi alamat, isi no telefon, dan klik kotak  I’M NOT A ROBOT dan kotak kecil dibawahnya. Klik OPEN ACCOUNT.

5. Sekarang buka email anda dan cari email dari Skrill. Klik link pengesahan yang diberikan untuk lengkapkan proses daftar Skrill.

6. Isikan no pin anda, kemudian anda boleh setup 2 factor authentication untuk keselamatan akaun Skrill anda, hanya download app Google authentication dari Playstore dan scan barcode yang diberikan oleh Skrill. Tiap kali anda login akaun Skrill, dia akan minta nombor keselamatan yang akan dihantar ke handphone anda.

7. Kemudian klik pada   Cards & Bank Accounts dan klik pada bank account dan masukkan no akaun Maybank anda.

8. Itu sahaja stepnya,  mudahkan daftar Skrill! Saya dah cuba keluarkan duit upah Clixsense saya menggunakan akaun Skrill dan nyata tiada sebarang masalah, wang saya memang sampai ke akaun Maybank..maknanya, keluarkan dulu duit dari Clixsense ke akaun Skrill, kemudian dari akaun Skrill, keluarkan pula ke akaun Maybank..Alhamdulillah.

 

 

Cara Withdraw Duit Dari Buxcap

Salam sejahtera,

Semoga semua sihat dan ceria melakukan tugas harian masing- masing, disamping melakukan kerja klik iklan yang ringan ini sebagai kerja sambilan untuk tambah sedikit pendapatan.

Hari ni saya akan tunjukkan cara nak withdraw (keluarkan) duit usd dari laman web Buxcap. Minima pengeluaran duit adalah usd 2.

Anda dah daftar Buxcap ke? Jika belum boleh daftar di sini,

KLIK SINI UNTUK DAFTAR BUXCAP

Langkah-langkah untuk withdraw duit Buxcap  adalah seperti berikut.

1. Pastikan duit dalam akaun Buxcap anda lebih dari usd 2.

2. Klik pada “Settings” dan klik “Personal Settings”. Masukkan alamat Payza anda atau alamat bitcoin wallet anda dahulu, sebelum keluarkan duit. Kemudian masukkan password dan tekan butang “Send”

3. Selepas alamat Payza atau Bitcoin wallet anda telah di simpan (save), klik pada “Withdraw”

4. Klik pada logo bitcoin (atau Payza) untuk keluarkan duit ke bitcoin wallet anda.

5. Pastikan alamat bitcoin yang terpapar adalah betul. Ada sedikit fee akan dikenakan oleh pihak Buxcap untuk withdraw duit buxcap. Kemudian hanya perlu klik “Send”. Mudah saja withdraw duit Buxcap. USD tersebut akan ditukarkan ke bitcoin mengikut nilai tukaran usd-bitcoin semasa. Cuma tunggu kemasukkan bitcoin pada wallet anda. Selamat mencuba!

Cara Keluar (withdraw) Duit Dari Payza

Salam sejahtera,

Alhamdulillah, Clixsense telah hantar bayaran upah klik iklan ke akaun Payza saya pada 2 May 2017 yang lepas.

Sebelum keluar duit dari akaun Payza, anda perlu verify dulu akaun Payza anda.

Lihat Cara Verify akaun Payza (klik)
Cara Keluar ( Withdraw) Duit Dari Payza

Hari ni saya tunjukkan pula cara keluarkan duit dari Payza, iaitu duit upah yang telah kita dapat dari Clixsense.

Secara ringkas:

Duit dari Clixsense===> Payza====>Bitcoin wallet====> barulah boleh masuk ke bank tempatan.

Memang panjang sikit rentetannya, tapi apa nak buat, sekarang dah tak boleh guna Paypal, kalau dulu:

Clixsense===> Paypal===> akaun bank tempatan

Step-stepnya:

  1. Login akaun Payza dulu. Boleh login kat sini. Kalau belum daftar baca Cara Daftar Payza
  2. Klik simbol keluarkan duit

3. Kemudian klik bitcoin, dari Payza tak boleh terus keluar ke akaun bank ye, kena keluarkan ke bitcoin wallet dulu.

4. Masukkan jumlah (usd) dan address wallet bitcoin anda. Sapa tak tahu mana nak dapat wallet bitcoin, baca ni dulu Cara Membuat Bitcoin Wallet

5. Lepas tu jika ada paparan untuk check , pastikan anda check betul2 jumlah dan fee yang dikenakan, jika setuju, klik continue. Kemudian anda akan dapat email Payza dah terima permohonan keluar duit dari Payza

6. Kemudian selepas 3 hari, saya dapat email mengatakan bitcoin tersebut telah di masukkan ke wallet bitcoin saya..Alhamdulillah senang je keluar duit dari Payza kan…

Jadi buka wallet bitcoin anda (Luno) dan check kemasukkan bitcoin tersebut. Selamat mencuba!

 

Cara Verify Akaun Payza

Salam sejahtera,

Alhamdulillah, Clixsense telah hantar bayaran upah klik iklan ke akaun Payza saya 4 hari yang lepas.

Sebelum keluarkan duit yang ada dalam akaun Payza, anda perlu verify dulu akaun Payza anda. Jadi hari ni saya akan tunjukkan step-by step cara verify akaun Payza.

Lihat Cara Verify akaun Payza seperti di bawah:
  1. Login akaun Payza dulu. Klik Login Payza
  2. Siapa yang belum daftar Payza, lihat Cara Daftar Payza
  3. Klik simbol keluarkan duit

4. Kemudian klik Bitcoin, untuk makluman semua; di Payza kita tak boleh add bank akaun tempatan seperti di Paypal, jadi kena keluarkan duit ke akaun Bitcoin wallet.

5. Kemudian ada notifikasi bahawa anda perlu verify (sahkan) akaun Payza anda, klik “Verified” tu.

6. Kemudian klik Document Validation

7. Periksa maklumat profile anda yang dipaparkan, jika ada yang salah, boleh edit. Jika nama, tarikh lahir dan alamat anda betul, klik Next.

8. Masukkan nombor IC anda, pilih national ID, klik “choose file” untuk upload gambar IC anda. Klik Next.

9. Kemudian review paparan IC yang anda upload tu. Pastikan anda scan gambar IC berwarna dan letakkan kedua-dua gambar scan depan dan belakang. Gunakan Paint untuk gabungkan kedua2 gambar. Pastikan bucu dan sisi IC anda dimasukkan tanpa terpotong/ter ‘crop’.

Lihat contoh:

Klik Send untuk hantar dokumen.

10. Tunggu 4-5 hari untuk verify akaun Payza anda. Mudah je kan, cara verify akaun Payza..Selamat mencuba!

Cara Withdraw Duit Dari Legacyclix

Salam sejahtera,

Hari ini saya tunjukkan cara withdraw duit dari Program Klik Iklan Dapat Duit Legacyclix

  1. Mula2 login ke akaun Legacyclix anda. Siapa belum daftar boleh join kat SINI.
  2. Kemudian klik “Cashout”

legacyclix

3. Klik Paypal

legacyclix1

4. Masukkan jumlah yang anda nak keluarkan. Ingat ye, jumlah minima untuk keluarkan duit di Legacyclix ialah USD 4.00. Kemudian klik “Send”.

legacyclix2

5. Kemudian pihak Legacyclix akan minta anda hantar screenshot akaun Paypal anda ke email mereka iaitu verify@legacyclix.com. Jadi, login ke akaun Paypal, klik “My account” —> “Profile” dan buat printscreen dan save gambar akaun Paypal anda seperti ini:

legacyclix payment

6. Emailkan gambar tersebut ke verify@legacyclix.com. Selesai..lepas tu tunggu je email dari mereka bila ada pembayaran dibuat. Sehari je lepas saya email screenshot akaun paypal saya, terus dapat bayaran, memang cepat! Mudah je nak withdraw duit dari Legacyclix ni. Selamat mencuba!

Nak tengok bukti income dari Legacyclix? Lihat di BUKTI INCOME LEGACYCLIX

Cara Withdraw Duit Klik Iklan Dari Ojooo.com

Salam sejahtera,

Apa khabar, sihat ke?

Kali ini saya nak tunjukkan cara nak withdraw duit dari lprogram klik iklan dapat duit OJOOO.com.

Saya suka program Ojooo ni sebab iklan dia banyak dan yg tertinggi boleh dapat USD 0.02 untuk satu iklan sebab saya ahli berbayar(upgraded). Jika anda ahli percuma, boleh dapat sehingga USD 0.01 untuk satu iklan.

Ok, ini cara nak withdraw duit:

1) Lihat pada balance duit yang ada dalam akaun anda

ojooowithdraw

2) Kemudian cari button “cash out funds” di bahagian sebelah kiri atas laman web Ojooo.com

ojooowithdraw1

3) Lepas tu masukkan amaun duit yang anda nak withdraw. Kemudian klik ” Cashout via Paypal”. Jika dia tanya “are you sure?” Klik OK 🙂 Tunggu je la duit tu masuk Paypal anda.

ojooowithdraw2

 

4) Selesai!. selamat mencuba!

ojooowithdraw3

Payment Dari Ojooo.com

Salam semua,

Alhamdulillah hari ni saya dapat payment dari Ojoo untuk upah klik iklan. Lama juga nak dapat duit ni, kalau tak silap dah sebulan lebih saya tunggu selepas request withdraw. Mungkin ramai sangat yang request nak keluarkan duit, lagi pun syarikat ni jauh.. 🙂 German!

Tapi tak pa, yang penting, syarikat ni dah terbukti membayar!

Ok, saya sertakan di sini bukti bayaran.

 

ojoopayment

 

Jadi kawan-kawan, jom klik iklan dapat usd tanpa modal.

Step dia mudah je

1. Join

2. Klik iklan

3. Ajak Rakan Join

4. Minimum klik 4 iklan je, untuk dapat komisyen dari tajaan anda setiap hari!

Selamat Mencuba!