Cara Klik Iklan Di Wordlinx

Salam sejahtera dan salam ceria..

Apa khabar, semoga semua ceria dan setia mengklik iklan setiap hari, saya biasanya akan luangkan masa setengah jam setiap hari untuk klik iklan, biasanya waktu malam selepas makan, sambil relaks-relaks depan komputer.

Sebagai ahli program paid to click (ptc) seperti neobux, ojooo, wordlinx, scarlet-clicks dan buxcap, saya perlu memastikan setiap hari saya klik sebanyak 4 iklan minima bagi setiap PTC untuk memastikan saya menerima komisyen dari setiap orang down line saya. Jika anda masih belum tahu cara nak cari downline, boleh baca lanjut di Cara Mendapat Downline (klik sini).

Baiklah hari ni saya nak tunjuk cara klik iklan di Wordlinx

Cara Klik Iklan Wordlinx
  1. Login dulu di Wordlinx- klik sini. Kemudian klik “Account”. Jika anda belum daftar, boleh daftar Wordlinx dulu kat sini (klik).

2. Klik pada “Rewards”

3. Kemudian klik pada Paid To Click

4. Kebiasaannya ada 3 hingga 4 iklan yang anda boleh klik. Upah nya 0.001usd

5. Klik iklan tersebut. Pastikan anda pilih shape yang dikehendaki sebelum menerima upah klik iklan. Selamat mencuba!

Cara Klik Iklan Dapat USD

Salam sejahtera,

Bagaimanakah cara klik iklan dapat upah dalam USD ni?

Sebenarnya ianya sangat mudah, saya tunjukkan caranya:

Cara Klik Iklan Dapat Duit
  1. Mula2 login di Ojooo.com, KLIK DI SINI UNTUK LOGIN. Anda juga boleh login serentak untuk semua program paid to click yang lain seperti NEOBUX, WORDLINX, SCARLET-CLICKS dan BUXCAP. Saya biasanya akan buka serentak ke lima-lima website ini dan klik iklan.
  2. Klik PAID TO CLICK ADS

3. Klik iklan yang disediakan di bahagian “Fixed Ad”. Semua iklan yang berwarna purple boleh di klik. Satu iklan anda akan dibayar upah 0.001USD. Yang warna oren, iklan tu untuk ahli yang upgrade sahaja.

4. Biarkan timer masa berjalan selama 5 saat, kemudian anda akan mendapat upah. kemudian boleh close window dan teruskan dengan semua iklan yang ada.

5. Cara klik iklan untuk web lain seperti Neobux, Wordlinx, Scarlet-Clicks dan Buxcap juga adalah lebih kurang sama. Selamat mencuba!

Kerja Sambilan Dari Rumah Tanpa Modal

Adakah terdapat kerja sambilan yang dapat
dilakukan di rumah tanpa perlu keluarkan modal?

Salam sejahtera. Jika anda seorang pelajar lepasan SPM, suri rumah, atau pelajar Universiti / Kolej ( sedang cuti semester ) mahupun seorang penganggur yang belum ada rezeki dapat kerja, rugi la jika tak gunakan masa terluang tu untuk buat duit online dengan kerja sambilan dari rumah tanpa modal. Ya, ianya tanpa modal. Apa yang perlu hanyalah sebuah komputer dan talian internet! Anda boleh buat kerja sambilan ini sambil-sambil buat kerja utama anda kerana kerjanya cuma klik iklan, biarkan iklan tu berjalan (tak perlu tengok pun iklan tu) dan ianya cuma ambik masa 15-30 minit je sehari.. Tak kira anda seorang pelajar, penganggur, kakitangan kerajaan atau swasta, malah makcik-makcik pun boleh kalau boleh klik-klik dekat komputer tu..

Saya buat blog ni sebab nak kongsi pengalaman dan cara buat duit di internet dengan kerja sambilan tanpa sebarang modal walaupun 1 sen di internet.. dah ramai orang yang cuba buat klik iklan dapat duit ni sebagai kerja part time dari rumah, namun saya nak ingatkan bahawa program ini berkonsepkan: “Anda Buat, Anda Dapat”. Kalau rajin klik, dapatlah banyak upah, kalau tak klik tak dapatlah. Upahnya dalam nilai USD dan kerjanya senang: klik -klik sahaja. Jika nak income cepat naik untuk pendapatan tambahan yang lumayan, kena ajak sekali kawan-kawan join program ini ..kerana setiap klik yang dibuat oleh kawan-kawan atau orang di bawah anda akan memberi komisyen kepada anda. Ya, mereka klik, anda pun dapat komisyen. Boleh tengok bukti income dibawah.

Sekarang ni bukan senang nak cari duit, jika anda suka online, rajin buka facebook dan kerja memang mengadap komputer saban hari, eloklah sambil-sambil kerja tu, buat kerja klik iklan ni. Oh ya, tapi nak klik-klik ni guna laptop atau desktop ye, bukan handphone!

Jika anda boleh klik?..anda boleh buat duit dengan 2 cara:
  1. KLIK IKLAN DAPAT DUIT- Program ini dinamakan program Paid To Click (PTC). Untuk buat duit online dengan PTC ni, ada banyak syarikat pengiklanan yang menawarkan kerja klik iklan dapat duit, contohnya Ojooo, Neobux, Wordlinx, Buxcap dan Scarlet- Clicks. Keahlian Neobux sekarang telah mencecah 6,591,209 (lebih 6 juta) dan keahlian diterima dari seluruh dunia..
  2. KUMPUL BITCOIN PERCUMA. Kumpul bitcoin ni macam kumpul emas- nilainya semakin meningkat, jangan tak tau anda boleh kumpul secara percuma je..Untuk kumpul bitcoin percuma baca di bahagian akhir post ini.

Saya tunjukkan PROGRAM KLIK IKLAN DAPAT DUIT dulu.

1. Ojooo

Ojooo adalah satu program klik iklan dapat duit yang sedang berkembang pesat dari negara German. Ojooo ni best sebab upah dia lebih sikit…0.001 hingga 0.005 usd. Jika anda menaja, komisyen 50% akan diberi dari  setiap klik  rujukan anda. Satu ciri yang sangat istimewa pada Ojooo adalah bonus rujukan. Bagi setiap 100 dan 1000 klik dari rujukan anda pada setiap jenis iklan, anda akan mendapat bonus sehingga 50 $! Beli keahlian premium dan perolehi  10 $ dari setiap pembelian upgrade rujukan anda.

Klik DAFTAR OJOO DI SINI atau klik banner dibawah untuk mendaftar Ojooo.

Boleh rujuk PANDUAN DAFTAR OJOOO DISINI (klik).

Lihat CARA KLIK IKLAN OJOOO DISINI (klik).

Lihat CARA NAK DAPAT DOWNLINE OJOOO DISINI (klik)

Lihat CARA WITHDRAW DUIT OJOOO KAT SINI (klik)

2.NeoBux

Telah berjalan dan membayar sejak tahun 2008. Laman web ini adalah cukup baik jika anda boleh refer/taja ahli. Keistimewaan Neobux: boleh menyewa refferals/tajaan untuk harga yang kecil, yang akan meningkatkan income anda, dan dengan itu boleh sewa lebih banyak refferals lagi, seterusnya menambah pendapatan. Satu syarikat PTC yang terkenal dengan pembayaran serta merta dan dipercayai. Anda juga boleh melakukan tawaran dan kerja lain untuk menjana pendapatan sampingan. Anda boleh withdraw apabila anda telah mencapai USD 2.00. Jika berminat untuk mencuba, sila daftar Neobux di DAFTAR NEOBUX DISINI.

3. Scarlet- Clicks

Scarlet-Clicks adalah P.T.C yang dibuka pada tahun 2009. Sebagai ahli percuma, anda akan mendapat 40% daripada nilai klik rujukan anda, dan jika anda upgrade ke ahli berbayar akan mendapat 100%.
Sebagai pengguna percuma, anda akan dapati kira-kira 30-35 iklan setiap hari untuk di klik, dan julat nilai antara 0.0002 dan 0.001usd iaitu purata anda dapat kira-kira $ 0.01-0.015 usd setiap hari.

Kaedah pembayaran diterima: Bitcoin, Paypal, Skrill dan PerfectMoney. Nilai pengeluaran minimum ialah $ 2usd.

Klik DAFTAR SCARLET CLICKS SINI atau klik banner dibawah untuk mendaftar Scarlet Clicks.

4. GPT Planet

Ditubuhkan sejak tahun 2010. Syarikat ini beroperasi oleh pemilik yang bernama Dimitrios Kornelatos dari Athens, Greece. Anda boleh mendapatkan $ 0.0002 sehingga $ 0.001 dari setiap klik. Tiada limit downline yang anda boleh cari, lagi ramai downline anda, lagi cepat income anda bertambah

Klik DAFTAR GPT PLANET DI SINI atau klik banner di bawah untuk mendaftar dengan GPT Planet.

5. Clixblue

Ini satu lagi laman PTC yang boleh dipercayai, sejak 2014. Ahli boleh mendapat wang tunai dan hadiah-hadiah dengan melihat laman web, jawab survey dan lain-lain. Ianya percuma untuk membuat akaun di sini. Jana pendapatan sehingga $ 0.001 usd per klik.

DAFTAR CLIXBLUE DI SINI atau klik banner dibawah untuk mendaftar dengan Buxcap.

6. Clixsense. Laman web ini telah dimulakan sejak tahun 2007, sebelum ini ia adalah salah satu laman web PTC (paid to click) yang paling terkenal, akan tetapi, mulai 15 Julai 2017, tiada lagi program klik iklan. Anda boleh menjana pendapatan tambahan dari Clixsense dengan menjawab survey, melakukan offer dan tasks. Survey mereka bukan saja  dalam bahasa Inggeris tapi ada juga survey bahasa Malaysia. Boleh cuba jawab survey. Klik Daftar Clixsense atau klik pada banner di bawah untuk join. Boleh keluarkan duit jika ada minima USD 10 dalam akaun Clixsense anda. Klik sini untuk panduan Cara Daftar Clixsense

7. Wordlinx

Wordlinx , syarikat dipunyai dan diuruskan oleh Rogue Media, United Kingdom adalah laman PTC yang telah dilancarkan secara rasmi sejak Oktober 2003 (dah lebih 10 tahun), salah satu paid to click site yang paling tua dan terbukti menyediakan perkhidmatan pengiklanan yang genuine/sahih. Banyak ciri-ciri membuat Wordlinx satu sistem yang selamat, seperti: syarikat yang didaftarkan, perlindungan ddos, kakitangan berdedikasi dan professional, pelan perniagaan yang stabil, sokongan yang sangat baik, pembayaran segera, forum dan admin yang aktif. Anda boleh buat microtasks Wordlinx. Dulu ada iklan untuk klik, tapi sekarang hanya ada tasks saja. Saya hanya klik Daily Prize je setiap hari, kadang2 dapat cash!

Klik DAFTAR WORDLINX DI SINI atau klik banner dibawah untuk mendaftar Wordlinx.
WordLinx - Get Paid To Click

Komisyen

  1. Untuk PTC Ojooo anda perlu ada akaun Bitcoin untuk keluarkan duit upah yang anda dapat. Dari wallet Bitcoin boleh jual bitcoin tu dan withdraw duit ke bank tempatan. BACA CARA DAFTAR LUNO.
  2. Untuk Wordlinx, anda boleh guna Paypal. Jika guna Paypal, dari Paypal boleh withdraw ke akaun bank tempatan. Sila Daftar Paypal, lihat CARA DAFTAR PAYPAL
  3. Untuk Neobux, Clixsense, GPT Planet dan Scarlet-Clicks, komisyen anda akan dibayar ke akaun Skrill anda. Kemudian dari akaun Skrill, anda boleh keluarkan duit ke bank Maybank. Untuk itu, anda perlu mendaftar dengan Skrill. Rujuk Panduan Pendaftaran Skrill: CARA DAFTAR SKRILL DI SINI. 

Sekali lagi saya katakan bahawa anda tidak boleh menjadi kaya dalam satu hari dengan program klik iklan seperti ini. Ianya bersifat sedikit-sedikit, lama-lama jadi bukit. Program ini jenis: ANDA BUAT, ANDA DAPAT.

Cara buat duit kedua ialah: KUMPUL BITCOIN SECARA PERCUMA =>KLIK SINI UNTUK CARANYA — mesti join!

Terimakasih, dan selamat mencuba.