Cara Withdraw Bonus Bitcoin

Salam sejahtera,

Sihat ke hari ni? Saya harap anda gigih mengumpul bitcoin percuma setiap hari dari faucet2 bitcoin yang saya tunjukkan dalam post saya sebelum ini. Apabila dah banyak satoshi bitcoin, anda boleh keluarkannya ke dalam bitcoin wallet anda dan simpan bitcoin tu. Bila dah banyak, anda boleh jual bitcoin anda. Jadi hari ni saya akan tunjukkan cara withdraw bitcoin dari Bonus Bitcoin.

Lihat step by step cara withdraw bitcoin dari Bonus Bitcoin
  1. Login Bonus Bitcoin. Klik “Account”

2. Klik “Go To CoinPot”. CoinPot ni macam micro wallet tempat simpan satoshi anda.

3. Klik “Withdraw Bitcoin”. Make sure satoshi anda lebih dari 100,000 satoshi. Jika kurang dari 50,000 satoshi, ada fee 1000 satoshi akan dikenakan.

4. Masukkan jumlah bitcoin yang anda nak withdraw, masukkan address/alamat bitcoin anda dan masukkan password Bonus Bitcoin anda.

5. Kemudian ada paparan untuk Confirm, semak betul atau tak maklumat yg anda masuk tadi, kemudian klik Confirm.

6. Buka email anda dan klik link pengesahan yang diberikan. Anda mesti klik sebelum 60 minit, jika tidak permohonan btc akan terbatal.

7. Tunggu kemasukan bitcoin dalam bitcoin wallet anda dalam masa 48 jam. Selamat mencuba!

8. Realitinya: Tak sampai 24 jam, saya dah terima bitcoin dari Bonus Bitcoin ke bitcoin wallet Luno!