Cara Withdraw Bitcoin Percuma ke Wallet Bitcoin

Salam sejahtera.

Apa khabar semua, semoga sihat walafiat sentiasa, dapat menjalankan tugas masing2 dengan baik dan dapat juga membuat kerja-kerja sambilan dari rumah yang senang seperti kumpul bitcoin percuma untuk menambahkan pendapatan bulanan kita.

Hari ni saya nak tunjukkan cara nak withdraw / keluarkan bitcoin percuma dari Take Free Bitcoin. Untuk faucet lain seperti Easybitcoin faucet.com lebih kurang sama saja cara withdraw satoshi, hanya perlu tahu minimum satoshi yg boleh dikeluarkan.

Untuk Bonus bitcoin,

  1. Minimum withdrawal adalah 10,000 satoshi
  2. Ada yuran sebanyak 1,000 satoshi untuk withdrawal kurang dari 50,000 satoshi.
    Tiada yuran (NO FEE) dikenakan untukĀ  withdrawal lebih dari 50,000 satoshi.
  3. Permohonan withdrawal di proses dan di bayar ke bitcoin wallet anda dalam masa 48 jam.

Untuk Moonbitco.in, payment ke btc wallet anda dibuat secara automatik apabila satoshi anda mencecah 25000 satoshi. “Your balance will be paid directly to your bitcoin wallet on Saturday/Sunday each week providing it is at least 25000 satoshi”

Jika belum daftar Take Free Bitcoin, boleh daftar DI SINI (klik)

Cara Withdraw Bitcoin Percuma Take Free Bitcoin Ke Bitcoin Wallet Anda
  1. Mula2 login Take Free Bitcoin. Pastikan anda dah ada Bitcoin Wallet (dompet bitcoin) sebelum withdraw bitcoin percuma.
  2. Kalau belum ada, baca Cara nak dapatkan bitcoin wallet address di sini
  3. Kemudian klik pada Nama Anda kat sebelah kanan atas laman web Takefreebitcoin tu.

tfbtc

4. Klik pada “Profile”

5. Lihat pada Balance anda, jika ada minimum 20000 satoshi atau lebih, anda boleh withdraw bitcoin percuma ke bitcoin wallet anda

tfbtc1

6. Klik pada “withdrawal”, masukkan semua jumlah satoshi yang anda ada, kemudian klik “Request Withdrawal”. Jangan lupa masukkan bitcoin wallet address anda ye.

tfbtc2

 

7. Satu paparan akan keluar, hanya klik je link pengesahan tu. Selesai.

tfbtc3

8. TakeFree Bitcoin akan menghantar satu email “Successfull Withdrawal” bila pengeluaran bitcoin telah berjaya. Kemudian anda bolehlah login bitcoin wallet anda di Luno untuk periksa kemasukkan satoshi dalam bitcoin wallet anda.

Selamat Mencuba.

Nak kumpul satoshi free ni memang perlu sabar dan dedikasi, agak lambat sedikit, tapi percuma.
Jika berminat nak tau cara cepat kumpul bitcoin baca ni

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *