Cara nak mendapatkan downline dengan Traffic Exchange

Dapatkan Rujukan Percuma untuk Program Klik Iklan seperti Neobux

Mendapat rujukan langsung/orang bawah/downline adalah penting jika anda mahu membuat wang besar di mana-mana program bisnes online. Contohnya di Neobux, kalau dapat rujukan langsung, kita tak payah nak bayar sewa, inilah yang menjadikan rujukan langsung begitu berharga. Rujukan sewa boleh membantu menambahkan wang, tetapi pada mulanya proses ini adalah benar-benar perlahan, oleh itu, memiliki sekumpulan rujukan langsung di bawah anda akan memberikan perbezaan pendapatan yang besar.

Ramai pengguna Neobux tidak mencari rujukan langsung dan hanya memberi tumpuan kepada rujukan sewa. Ini adalah satu kesilapan kerana anda hanya menggunakan separuh daripada potensi sebenar Neobux ini. Ada banyak cara untuk mendapatkan rujukan dengan cara yang murah, atau percuma. Dalam post ini saya akan menunjukkan cara-cara untuk mendapatkan rujukan Neobux secara percuma menggunakan traffic exchanges.

Cara untuk mendapatkan downline/rujukan langsung dengan Traffic Exchange

Anda perlu menyertai traffic exchanges atau pertukaran trafik dan mempromosikan laman web anda. Seperti namanya, ia adalah satu cara untuk bertukar-tukar trafik dengan orang lain yang mahu laman web mereka terdedah kepada masyarakat. Sesebuah traffic exchange akan menawarkan kredit untuk melihat laman web, dan anda menggunakan kredit untuk mendapatkan pandangan dari masyarakat kepada laman web anda. Jika melayari laman web adalah dalam nisbah 1:1, maka 1 view bersamaan 1 kredit, dan 1 kredit akan membawa 1 pengunjung ke laman web anda. Maknanya anda lihat web orang lain, orang lain pula akan melihat web anda (traffic exchange).

Pertukaran trafik berkesan kerana hanya mereka yang berminat dengan promosi Neobux akan mendaftar, dan apabila mereka mendaftar, mereka terdorong untuk klik iklan kerana mereka mahu. Terdapat banyak traffic exchanges di web, ada yang bagus dan ada juga  yang tidak bagus. Saya telah memilih traffic exchanges yang terbaik untuk anda promosikan link Neobux atau sebarang PTC anda.

Traffic Exchanges dibawah adalah antara pertukaran lalu lintas yang terbesar, dengan pangkalan pengguna dengan lebih daripada 700,000 ahli. Laman-laman web ini tidak boleh diabaikan jika anda ingin mendapatkan ramai rujukan. Sistem mereka adalah mudah untuk digunakan dan mereka mempunyai banyak medium untuk promosi, contohnya promosi laman web, banner dan juga ‘text ad’. Anda juga boleh mendapatkan sedikit wang tunai daripada melayari laman traffic exchanges ini. Baca penerangan lengkap berkenaan Traffic Exchanges DISINI

Klik pada banner dibawah untuk mendaftar. Lihat cara menggunakan traffic exchange Easyhits4u DI SINI.

Cara penggunaan adalah sama untuk traffic exchange yang lain.

Senarai Traffic Exchange

# 1 – EasyHits4U

The Most Popular Traffic Exchange

#2- Hitlink

#3 -Traffic Swirl

 

#4- Fast Cash & Traffic

#5 TrafficSplash

#6- Hit2Hit

Hit2Hit

#7 HitsBoosterPro

HitSafari - Explore the wonders of great traffic

#8 HighHits

HitSafari - Explore the wonders of great traffic

#9 TrafficAdBar

#10 Hit Safari

HitSafari - Explore the wonders of great traffic

Apa yang perlu saya lakukan?

Apa yang anda perlu lakukan adalah mendaftar di laman web mereka dan mula melayari laman web untuk mendapatkan kredit, dan menggunakan kredit tersebut untuk mempromosikan link rujukan anda. Tetapi sudah tentu, proses ini perlu dilakukan dengan betul, jika tidak, anda akan membazirkan kredit anda dan masa anda.

Cara meletakkan link untuk promosi Neobux/Clixsense/Nerdbux anda di trafffic exchange Easyhits4u:

1. Klik pada My Sites

 

e4u

2. Skrol kebawah dan klik pada ‘Add a new site”. Masukkan link Neobux/Clixsense/Nerdbux anda.

e4u1

3.  Klik pada ‘add site’. Setelah link anda telah di masukkan, masukkan jumlah kredit yang anda mahu untuk pertukaran trafik, kemudian klik ‘Assign’. Selamat mencuba!

e4u2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *