Cara Mendapat Downline

Cara Mendapat Downline – Program Klik Iklan Dapat Duit

Bagaimanakah cara nak tambah income dari program PTC (paid to click) ni dengan cepat? Mengajak rakan-rakan join anda adalah satu-satunya cara untuk buat duit banyak dengan progam PTC ni, jika anda hanya klik iklan sorang-sorang, ia akan mengambil masa yang lama untuk income jadi besar. Jika anda dapat iklankan peluang ni dan dapatkan orang ramai untuk menyertai program PTC di bawah link anda, anda akan mendapat bayaran untuk setiap klik yang downline anda buat. Saya tunjukkan cara mendapat downline Ojooo di post ini. Caranya sama untuk PTC lain seperti Neobux, Wordlinx, Scarlet-Clicks dan Buxcap.

Sebarkan web promosi anda.

Ini merupakan langkah terpenting. Anda tidak akan mendapat duit yang banyak hanya dengan melayari iklan yang diberikan, tetapi jika anda mempunyai referral/downline yang ramai, maka disinilah baru anda akan dapat merasakan jumlah komisyen yang sangat berbaloi dan benar-benar boleh dijadikan pendapatan sampingan yang lumayan.

Cara Mendapatkan Downline. Ianya Mudah sahaja!

1. Login Ojooo. Kemudian klik pada ” Referrals” di bahagian kiri laman web Ojooo.  Kemudian klik Referral Tools.

 

2. Link affiliate yang mempunyai username anda akan dipamerkan: contoh: https://wad.ojooo.com/register.php?ref=xxxx

3. Jemput rakan-rakan anda menyertai Ojooo dengan menghantar email kepada mereka. Jangan lupa masukkan link affiliate Ojooo anda dalam email tersebut. Contoh ayat: Jom buat duit dengan program klik iklan dapat duit ini! (Letakkan link affilate tu). Bila rakan anda sign-up dari link anda, mereka akan masuk di bawah jaringan anda sebagai downline Ojooo anda.

4. Senang je nak jemput rakan….lakukan setiap hari dan lihat perbezaannya dalam pendapatan akaun Ojooo anda!

5. Jika anda mempunyai website, banner Ojooo juga disediakan, just letak ket website anda, mudah2an ada yang berminat dan sign up dibawah link anda!

 

 

33 Replies to “Cara Mendapat Downline”

    1. Senang je dik, bila adik klik iklan, adik akan dapat upah, jika adik dapat downline, bila mereka klik iklan, adik dapat komisyen. Baca blog ni dengan teliti okay!

  1. salam.. sy nk tye.. komisyen mne y lbih bsar antra ‘sy susun byk2 downline d bwah nme sy’ atau ‘biar donwnline btambah d bwah downline2 sy’? hrap soaln sy jelas utk djwab.. tq.. 🙂

    1. Tugas adik ialah cari sebanyak mungkin downline di bawah adik, Clixsense memberi komisyen sehingga level 8. JIka ada downline adik yang pandai menaja, dengan sendirinya downline di bawah adik akan berkembang. Komisyen mana yang lebih besar tak dapat nak jawab, ia bergantung kepada jumlah klik yg dilakukan oleh network di bawah adik. Lihat komisyen klik iklan yang diberi oleh Clixsense dan perbandingan upah antara ahli percuma dengan berbayar di gambar di bawah.
      komisyen Clixsense

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.