Cara Klik Iklan Dapat Duit

Cara klik iklan dapat duit

Bagaimana cara nak klik iklan dapat duit ni?

Apa yang anda perlu lakukan setiap hari adalah mudah.

1. Hanya login di Clixsense.com

2. Klik pada “View Ads”, maknanya tengok iklan. Pengiklan akan bayar upah pada anda yang lihat iklan mereka! Klik iklan, dapat duit. Upah memang tak banyak, tapi dalam matawang USD!

3. Paparan ini akan muncul. Klik pada salah satu iklan yang disediakan untuk anda. Mana-mana iklan pun boleh.

4. Klik pada gambar kucing. Ini untuk pastikan yang manusia yang klik iklan mereka, bukan robot 🙂

5. Biar iklan tersebut berjalan selama beberapa saat, biasanya 5 saat atau 30 saat. Kalau masa lama, upah klik iklan tu lebih sikit. Setiap iklan tu ada timer dia, tak perlu tengok pun iklan tu, sebab tu saya kata boleh buat sambil- sambil buat kerja harian anda. Setelah validasi, duit upah klik iklan akan dimasukkan ke akaun anda. Klik close dan klik iklan yang lain pula.

6. Nak tengok upah yang klik iklan dapat duit yang terkumpul, tengok di sebelah atas laman web clixsense, di sebelah kanan username anda.

bakiclixsense

7. Untuk lebih jelas, anda boleh lihat video panduan dibawah. Selamat mencuba!

Video klik iklan dapat duit..

 

 

 

77 Replies to “Cara Klik Iklan Dapat Duit”

    1. Ya dik, untuk ahli Standard (percuma), hanya dapat klik iklan sekali sehari..api kalau jadi upgraded member: Premium account (rm 60 setahun) boleh klik iklan hingga 4 kali sehari.

    1. Memang macam tu, kadang2 bila nak klik iklan takde iklan, cuba buka pada masa yang berlainan, contoh kalau petang takde iklan, cuba buka waktu malam. Buat sebagai aktiviti santai-santai atau buat sebagai hobby je..buka sekali atau 2 kali sehari. Kalau adik nak income kena cari orang bawah, baru la nampak komisyen tu masuk, kalau dok klik sorang-sorang memang lambat nampak income.

    1. Program ini memang telah menjana pendapatan bagi ramai clicker sejak 2007 lagi. Boleh check di forum-forum PTC (paid to click). Saya telah terangkan dalam blog saya, jika anda mahu untuk membuat wang dengan Clixsense maka anda perlu melakukan perkara-perkara berikut:

      1 – Menjadi clicker tetap
      2 – Mempromosikan link affiliate anda dan cuba untuk medapatkan rujukan sebanyak mungkin kerana anda akan mendapat komisyen atas klik Rujukan anda
      Bukti income ada disebelah kanan homepage blog.

  1. x dapat klik iklan d neobux 2?….tiap kali saya klik ini yg keluar “please make sure you have the flash plugin properly installed & active”…apa sebenarnya yang mahu d install dulu?

    1. Hello dik..adik boleh je baca blog akak ni, sebenarnya klik iklan ni simple je, hari-hari klik iklan, kemudian ajak orang masuk bawah adik untuk dapat komisyen, selamat mencuba

  2. eh kak nak tanya,pembayaran tu diorg akan bayar terus ke akaun bank kita ke? saya nak update profile saya nak masukkan butiran bank saya tp nak letak kt mane er?

  3. Salam…kenapa sy dah buat pengesahan emel..tak keluar yg suruh upload tu…so sy try klik iklan..dapat tp duit tak masuk…boleh minta no hp puan..nak tanya sikit dkt whatapp ke..cepat sikit dpt answer..ni no sy 0142846167…penting sgt sbb sy suka sgt biz click dpt duit ni…mcm mudah sgt…tlg ya puan..

    1. wsalam, nak tengok duit masuk ke tak, lihat di sebelah username anda, ada jumlah upah dlm usd disitu. Upload tu maksud kamu download Clixaddon ke? Jika tak keluar, boleh download clixaddon kemudian, cari clixaddon di bahagian bawah sekali laman clixsense

  4. assalamualaikum kak . mcm mne nk pilih payment . sbb syr pilih paypal dea soh mskkn email . mne satu nk kna pilih

    1. Untuk payment, lihat senarai di bawah:

      Clixsense: payza, paytoo, payoneer, skrill, neteller
      Neobux: payza, neteller, skrill
      Ojooo: paypal, payza
      Wordlinx: paypal
      Scarletclicks: Payza, Paypal and Perfect Money
      Buxcap: payza, solidtrust, perfect money

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *