Cara Daftar Clixsense

Saya tunjukkan cara daftar Clixsense, langkah demi langkah. Apa yang perlu anda lakukan hanyalah ikut satu per satu langkah yang ditunjukkan dibawah ini untuk program menjawab survey dapat upah.

Langkah 1: Program Clixsense ini akan memberikan upah kepada kita, dan sekiranya kita melakukan survey, tasks atau offer. Tugas ini hanya sesuai untuk yang mahir berbahasa Inggeris.

Peringatan: Program ini mempunyai syarat yang agak ketat. Salah satu syaratnya ialah kita tidak dibenarkan untuk daftar dua akaun dengan menggunakan komputer dan line internet/wifi yang sama.

Info Program Survey, Tasks dan Offer

Nama Program: Clixsense

Cara Bayaran: Payza. Minima untuk pengeluaran: $10

Referal Program : 1 level sahaja (Tanpa limit).

Link Pendaftaran: Klik Disini Untuk Mendaftar.

1. Isikan nama, email, password, username anda dan klik ” Sign Up Now”

2. Satu link pengesahan akan dihantar ke email anda, buka email dan klik link pengesahan tersebut.

3. Sekarang anda perlu login ke akaun Clixsense anda untuk mengaktifkan akaun anda. Isikan informasi personal anda seperti nama, alamat, no telefon, jantina dan masukkan gambar jika mahu. Masukkan Payza untuk tujuan pembayaran komisyen nanti.

Daftar akaun Payza. Rujuk Cara Daftar Payza.

Kemudian klik pada “Update Account” dibawah. Selesai pendaftaran dan tahniah!

50 Replies to “Cara Daftar Clixsense”

  1. Hai ,,sya dah daftar semua ,,, sampai pada download ,,,, dah dowload successful , tapi tak bole bkk , ?? Ada kah sebab sya daftar menguna galaxcy tab 7 plus ?
    Sila beri tu juk ajar ke email sya ,,, atau sya kena daftar melalui komputer atau laptop?

    1. Referral tu maksudnya orang bawah atau org yang adik taja/mendaftar di bawah link adik. Click tu maksudnya klik. Jadi referral click tu maksudnya klik yang dibuat oleh orang bawah adik di Clixsense.

    1. Klik iklan kena buat di desktop/laptop, tak boleh guna handphone. Nak engok upah yg adik dpat, tengok di dalam akaun clixsense, disebelah username adik

    2. Klik iklan kena buat di desktop/laptop, tak boleh guna handphone. Nak tengok upah yg adik dapat, tengok di dalam akaun clixsense, disebelah username adik
      upahclixsense

  2. ” Program ini akan memberikan iklan kepada kita, dan sekiranya kita melihat iklan tersebut, mereka akan bayar upah kepada kita”

    Soalan

    Kurang jelas tentang perkara tersebut..? Boleh bagi pencerahan ..?

    1. Nak dapat upah kena klik iklan. klik iklan kena buat dekat desktop/laptop

      klik iklan ni senang je..klik iklan dapat upah..cuma upah sikit tapi sikit2 lama2 jadi bukit.

      Baca CARANYA seperti di bawah:

      Cara daftar http://kerjasambilantanpamodal.com/cara-daftar-clixsense/

      Cara klik iklan baca http://kerjasambilantanpamodal.com/cara-klik-iklan-dapat-duit/

      cara daftar paypal.. http://kerjasambilantanpmodal.com/cara-daftar-paypal

      Bila dah cukup upah terkumpul dalam Clixsense sebanyak usd 8, baru boleh withdraw ke akaun paypal.
      Baca cara withdraw duit dari Clixsense di ====>http://kerjasambilantanpamodal.com/cara-withdraw/

      Ambik masa lama nak kumpul duit kalau klik sorang-sorang. Ajak rakan2 join dibawah link kamu, baru income cepat naik sebab bila mereka klik kamu pun dapat komisyen.
      Baca http://kerjasambilantanpamodal.com/cara-mendapat-downline/

      Jangan lupa kumpul bitcoin juga
      Baca http://kerjasambilantanpamodal.com/kumpul-bitcoin-secara-percuma/

    1. sekarang dah x boleh guna paypal,
      takpe, payment method tu isi je Paytoo
      nanti saya bg panduan register paytoo
      sekarang ni kumpul upah dulu di clixsense
      minima boleh keluar duit bila dah kumpul usd 8.0

    1. Untuk payment, lihat senarai di bawah:

      Clixsense: payza, paytoo, payoneer, skrill, neteller
      Neobux: payza, paypal, neteller, skrill
      Ojooo: paypal, payza
      Legacyclix: payza, perfect money, payeer solidtrustpay
      Wordlinx: paypal
      Scarletclicks: Payza, Paypal and Perfect Money

      Paytoo boleh guna utk clixsense.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *