Cara Cepat Kumpul Bitcoin

Salam sejahtera,

Sebelum ni saya dah tunjukkan cara nak kumpul bitcoin secara percuma, tetapi kerja mengumpul bitcoin secara percuma ni akan mengambil masa kerana kita hanya mengumpul unit-unit kecil bitcoin, iaitu satoshi. Untuk makluman: 100juta satoshi= 1 bitcoin.

Oleh kerana itu, selain kumpul bitcoin secara percuma ni setiap hari, saya menyertai program melombong bitcoin – bitcoin mining, ianya lebih cepat kumpul bitcoin tetapi memerlukan MODAL. Melombong Bitcoin ni bukan macam lombong emas yang menggunakan jengkaut atau mendulang emas, tetapi menggunakan sejenis komputer yang direka cipta khas yang dinamakan ASIC atau Application Specific Integration Circuit.

Semenjak bitcoin dicipta oleh Satoshi Nakamoto pada tahun 2009, sebanyak 21 JUTA bitcoin telah ditanam di dalam internet dan cara untuk mendapatkan bitcoin tersebut ialah 1 sahaja. *Melombong Bitcoin menggunakan komputer*

Untuk menyertai perlombongan bitcoin ini, anda perlu menyertai BITCLUBNETWORK.

Apakah Bitclub Network?

Bitclub Network adalah sebuah kelab perlombongan yg membuat
mining/perlombongan BITCOIN sejak tahun 2014 lagi. Ia adalah:

?% REAL BUSINESS.
✅ Bukan SCAM / Bukan Money Game /Bukan Skim PONZI.
✅ Bukan Jual Produk.
✅ Bukan Rolling Point Sesama Ahli.
?% Bonus Menggunakan Bitcoin.
✅ Tak Perlu Menaja Untuk Cairkan Bitcoin.
Boleh Withdraw Terus KE BANK ANDA.
✅Tiada tempoh matang Withdraw.
✅Tiada Auto Maintain.

Bitclub Network sudah menembusi pasaran dunia! Bitclub sekarang bukan sekadar melombong bitcoin sahaja, malah mula melombong ETH, ETC, DASH ZCASH, XMR..semua ini adalah alternative coin yang bernilai tinggi di pasaran dunia.

Dalam dunia ni, ada 21 juta (21 000 000.00) bitcoin sahaja yang ditanam di internet. Setiap jam, bitcoin akan dikeluarkan dalam internet untuk dilombong oleh pelombong/miner.

Akan tetapi, hanya 210,000 BTC dikeluarkan dalam internet dalam masa 4 tahun. Bitcoin yang dikeluarkan itu akan berkurang sebanyak 50% untuk memastikan bahawa bitcoin ini kekal sebagai sesuatu yg *RARE/BERHARGA.*

2009 : Sebanyak 50 BTC/jam dikeluarkan
2012 : Sebanyak 25 BTC/jam dikeluarkan
2016 : Sebanyak 12.5 BTC/jam dikeluarkan

Oleh sebab kita sudah berada pada tahun 2016. Kita boleh melombong hanya 12.5 BTC sejam ataupun 300 BTC sehari.

Dengan ini, kita sangat bertuah kerana kita boleh turut melombong bitcoin dengan BitClub Network. Hasil daripada perlombongan 300 BTC sehari itu akan dibahagikan secara sama rata kepada ahli² BitClub Network mengikut share perlombongan masing².

Jika anda tidak percaya bahawa BitClub Network merupakan entiti yg menjalankan real business melombong bitcoin, Anda boleh rujuk link ini untuk kepastian,

click: blockchain.info/pools
*Anda boleh lihat semua pelombong2 yang sah di dunia. Cari bitclubnetwork di situ*

Berapa Hasil Bitcoin Yang Saya Dapat Dari Melombong Bitcoin?

INCOME PASIF
*(Bonus Pasif USD0.50¢ – USD$12 x 1000 hari)

*Bergantung Pd Pakej.

1. PAKEJ 1 (POOL1)
– RM3,000
– Anggaran profit USD$0.5 – USD$2 X 1000 hari.
-50% withdraw
-50% re-entry.

(Untung USD$2000 – 4000 + Nilai Bitcoin Semasa).

2. PAKEJ 2 (POOL2)
– Modal RM5,500- Anggaran Profit USD$2 – USD$5 X 1000 hari.
-60% withdraw
-40% re-entry.

(Untung USD$4000 – 10000 + Nilai Bitcoin Semasa)

3. PAKEJ 3 (POOL3)
– Modal RM10,500
– Anggaran profit USD$5 – USD$8 X 1000 hari.
-70% withdraw
-30% re-entry.

(Untung USD$10,000 – 16,000 + Nilai Bitcoin Semasa)

4. PAKEJ 4 (FOUNDER).
– Modal RM18,000
– Anggaran Profit USD$8 – USD$12 X 1000 hari.
-70% withdraw
-30% re-entry.

(Untung USD$16,000 – 24,000 + Nilai Bitcoin Semasa)

Nota: Kontrak melombong btc berterusan selepas 1000 hari sebab ada sistem repurchase pool (beli semula) setiap hari, jadi anda dapat income dari perlombongan bitcoin berterusan.

Fakta sekarang: Harga bitcoin meningkat

1btc= USD 1,004.45- Harga ni pada Februari 2017.

Sekarang tengok harga bitcoin:

Harga pada Ogos 2017: 1btc= USD 4378.16,

Jika anda tak percaya boleh check di website coindesk.com

Kenaikan harga sekarang memang menguntungkan dengan syarat ANDA ADA BITCOIN!!! Anda akan dapat untung besar pada masa hadapan apabila anda SIMPAN BITCOIN dan cashkan Bitcoin itu semasa harga bitcoin dah benar2 tinggi..

Oleh itu saya nasihatkan anda join pelombongan bitcoin dan mula menyimpan bitcoin dari sekarang, sebab akan datang harga bitcoin pasti akan meningkat.

Ini adalah PELUANG REZEKI untuk anda..

InsyaAllah ada 2 saluran rezeki di sini.
1. *Saluran pasif* Kita perlu sabar menanti biarkan mesin perlombongan bekerja. Selepas 3 tahun anda dapat dapat kumpulkan aset lebih 3 x ganda bergantung pada nilai semasa bitcoin yang sentiasa meningkat.
2. *Saluran aktif* Anda boleh share link di bawah dgn rakan2 ada ganjaran komisyen. Jika dpt 1 cycle sehari pun anda sudah terima usd 200 ..

Anda boleh bermula melombong bitcoin dengan bermodalkan hanya RM3,000 untuk beli pakej pool 1.

Jika berminat, sila whatsapp saya di 013-3915979- Zie

Terimakasih