Cara Withdraw Duit Dari Legacyclix

Salam sejahtera,

Hari ini saya tunjukkan cara withdraw duit dari Program Klik Iklan Dapat Duit Legacyclix

  1. Mula2 login ke akaun Legacyclix anda. Siapa belum daftar boleh join kat SINI.
  2. Kemudian klik “Cashout”

legacyclix

3. Klik Paypal

legacyclix1

4. Masukkan jumlah yang anda nak keluarkan. Ingat ye, jumlah minima untuk keluarkan duit di Legacyclix ialah USD 4.00. Kemudian klik “Send”.

legacyclix2

5. Kemudian pihak Legacyclix akan minta anda hantar screenshot akaun Paypal anda ke email mereka iaitu verify@legacyclix.com. Jadi, login ke akaun Paypal, klik “My account” —> “Profile” dan buat printscreen dan save gambar akaun Paypal anda seperti ini:

legacyclix payment

6. Emailkan gambar tersebut ke verify@legacyclix.com. Selesai..lepas tu tunggu je email dari mereka bila ada pembayaran dibuat. Sehari je lepas saya email screenshot akaun paypal saya, terus dapat bayaran, memang cepat! Mudah je nak withdraw duit dari Legacyclix ni. Selamat mencuba!

Nak tengok bukti income dari Legacyclix? Lihat di BUKTI INCOME LEGACYCLIX