Baca Email Dapat Duit USD

Salam sejahtera,

Hari ni saya nak tunjukkan satu website/program baca email dapat duit yang mana jika anda buka email dan lihat iklan yang mereka siarkan, anda akan di bayar upah, dan yang bestnya ianya dalam USD. Walaupun upahnya sikit sahaja, tapi mana ada orang nak bagi duit free kan? Lagipun, ianya TANPA MODAL.

Kerjanya pun senang je, biarkan timer iklan berjalan, dan kemudian upah dalam usd akan di kreditkan dalam akaun anda, kemudian bila upah dah terkumpul banyak, boleh withdraw ke akaun Paypal anda.

Lagipun, kita setiap hari buka dan baca email, apa salahnya buka email dan lihat sekejap iklan tu, bukannya kena join pun tawaran2 mereka tu, ok.

Baiklah program baca email dapat duit tersebut dinamakan Hits4pay. Dulu masa saya join dapat 10 usd free, sekarang Hits4pay bagi 5 usd free je, okla tu, sapa nak bagi duit senang2 ye tak.

Jika anda belum join, silakan JOIN HITS4PAY DI SINI

Cara nak Baca Email Dapat Duit USD

Hits4Pay akan menghantar email notifikasi apabila terdapat iklan yang tersedia menunggu untuk anda klik. Walau bagaimanapun, saya sarankan anda login email anda (kalau boleh, buka akaun gmail) setiap hari untuk memeriksa jika ada iklan ataupun tidak.

  1. Mula-mula buka email, dan lihat kalau ada email dari Hits4pay untuk baca email dapat duithits4pay
  2. Kemudian klik untuk Login Hits4payhits4pay1
  3. Selepas login, anda akan lihat paparan ini..Klik “No thanks…” hits4pay2
  4. Dekat sebelah kanan tu cari “paid ads waiting”, klik dekat no 1 tu  hits4pay3
  5. Kemudian klik dekat mana-mana link yang ada dekat iklan tu hits4pay4
  6. Biarkan timer/masa iklan berjalan, nak buat kerja lain pun boleh masa ni..tak perlu lihat iklan tu :-). Bila dah selesai iklan tu, akan ada mesej warna merah ..tu maknanya dah selesai, klik “go to the next offer”. Selesai, anda dah di kreditkan dengan upah 0.02 USD. hits4pay5
  7. Mudah je..nak baca email dapat duit usd ni.. Selamat Mencuba!