Clixsense- Kerja Sambilan Tanpa Modal Terbaik 2015

Kerja Sambilan Tanpa Modal Terbaik 2015

Hari ini saya nak cerita sikit berkenaan kerja sambilan rumah tanpa modal 2015 yang saya buat dari rumah setiap hari. Biasanya saya klik iklan pada waktu malam selepas dah selesai makan dan buat kerja rumah. Saya mengadap desktop untuk klik iklan ni pun tak lama, biasanya dalam 15 ke 20 minit. Semua program PTC yang saya join ialah program PTC yang terbukti membayar.

Sebenarnya sudah lama juga saya buat program ini, sejak tahun 2013 lagi. Pada mulanya saya berkobar mengklik iklan setiap hari, sebab buat benda ni senang sangat, dapat upah pulak tu dalam USD, sapa nak bagi? Tapi bila tengok upah naik sikit- sikit..rasa macam, hai..tak kan setakat ni je kot? Tak boleh jadi nih, maklumlah, tak sabar masa tu! Saya mula tukar strategi.

Saya fokuskan kepada mencari rujukan seramai yang mungkin, kemudian barulah saya lihat peningkatan dalam komisyen, sebab setiap klik yang rujukan saya buat, saya akan dapat komisyen! Lepas tu di Clixsense, dapat komisyen sampai 8 level! (ahli upgrade).

Nak suruh rakan2 join pun mudah saja, sebab program klik iklan dapat duit ni semua tanpa modal, iaitu PERCUMA!

Jika anda rasa sangsi dan tidak percaya akan program PTC kerja sambilan tanpa modal 2015 yang terbukti membayar ini, anda boleh lihat bukti income dari Program PTC Clixsense yang baru saya terima pada 23 Jun yang lepas. Alhamdulillah..dapat jugak tambah duit sikit2 untuk buat bayar bil atau beli barang keperluan.

buktics6k

Keistimewaan Program Clisense Kerja Sambilan Tanpa Modal 2015:

1. Nak klik iklan mudah, cuma klik iklan, klik gambar kucing dan biarkan berjalan. tak tengok iklan tu pun takpe, boleh buat kerja lain sambil-sambil.

2. Clixsense ni timer dia cepat, jadi iklan cepat selesai.

3. Program Clixsense ni tak wajib klik iklan setiap hari untuk dapat komisyen dari orang bawah atau downline kita, tak macam nebux/ojooo atau lain-lain program PTC (paid o click), wajib klik iklan minima 4 iklan sehari untuk terima komisyen dari klik yang downline kita buat.

4. Nak cepat tengok peningkatan dalam income kita, kena cari seramai downline yang mungkin, senang je nak cari downline, ambik link affiliate Clixsense anda, kemudian hantar email ke kawan-kawan suruh dia orang join.

5. Nota: Tak boleh nak post terus link Clixsense tu kat facebook, kena block sebab ada orang dah buat spam merata2 di facebook, akibatnya dah kena block  (kat wall tak boleh, pm pun tak boleh). Jadi fikir cara lain, samada hantar link melalui email, buat blogspot (free) tentang clixsense, atau letak iklan & banner kat blog/forum/majalah.

6. Kumpul upah banyak2, kemudian bila dah cukup 17 USD, boleh upgrade ke akaun premium. Kelebihannya ialah, boleh dapat komisyen hingga 8 level di bawah network kita. Upah komisyen dari klik yg downline buat pun lebih. Boleh tengok jadual di bawah, beza akaun percuma (standard) dengan akaun premium. Oh ya, nak bagitau usd 17 ni kita bayar setahun sekali je, memang berbaloi. Good Luck!

upah