Payment Dari Ojooo.com

Salam semua,

Alhamdulillah hari ni saya dapat payment dari Ojoo untuk upah klik iklan. Lama juga nak dapat duit ni, kalau tak silap dah sebulan lebih saya tunggu selepas request withdraw. Mungkin ramai sangat yang request nak keluarkan duit, lagi pun syarikat ni jauh.. 🙂 German!

Tapi tak pa, yang penting, syarikat ni dah terbukti membayar!

Ok, saya sertakan di sini bukti bayaran.

 

ojoopayment

 

Jadi kawan-kawan, jom klik iklan dapat usd tanpa modal.

Step dia mudah je

1. Join

2. Klik iklan

3. Ajak Rakan Join

4. Minimum klik 4 iklan je, untuk dapat komisyen dari tajaan anda setiap hari!

Selamat Mencuba!